Plants vs. Zombies krijgt grote update: negen mini-games

Het verslavende spel Plants vs Zombies van PopCap Games heeft een forse uitbreiding gekregen. Er zijn nu negen nieuwe mini-games te downloaden in het spel waarin je planten neerzet om zombies te weren.

Plants vs Zombies update minigamesHet populaire PopCap-spel Plants vs. Zombies heeft een update gekregen en geen kleintje ook. In het spel zitten nu naast de bekende campagnemodus maar liefst negen nieuwe mini-games. Het zijn kleine spelletjes waarmee je nieuwe achievements kan halen, maar waarvoor je vaak wel al over behoorlijke kennis van het spel moet beschikken. Een paar van de nieuwe extra’s zijn Pogo party, Zombie Nimble Zombie Quick en Seeing Stars.

De mini-games wijken vaak niet af van het eigenlijke spel. Je dient nog steeds verdedigende linies van verschillende soorten planten op te bouwen, maar vaak is er een extra twist toegevoegd. Zo moet je in Seeing Stars bijvoorbeeld een patroon van sterrenplanten aanleggen terwijl je bezig bent in het heetst van de strijd.

De minigames zijn niet meteen beschikbaar, maar dienen in-game gekocht te worden in Crazy Dave’s Shop. Dat kan natuurlijk met de munten die je spaart door het verslaan van zombies, maar je kan er eventueel ook voor kiezen om echt geld te spenderen aan de nieuwe extra’s. Daarvoor kun je munten kopen bij Sunflower, Marigold en Stinky the Snail. Hun voorraadje kost 79 eurocent per keer. Door de eerste mini-games te halen, kun je ook weer munten verzamelen voor volgende mini-games.

Plants vs. Zombies is door de update naast een van de meest verslavende spellen op de iPhone en iPod touch, ook nog eens een bijzonder uitgebreid spel geworden.

Downloaden: Plants vs. Zombies (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2011, 15:31
Categorie Games
Onderwerpen plants vs zombies, popcap, tower defense

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.