Pizza Hut in de App Store

Pizza Hut heeft een applicartie gelanceerd in de App Store waarmee pizza's, pastas en kippenvleugels besteld worden. In de applicatie worden veel van de iPhone-functionaliteiten gebruikt om de beleving zo authentiek mogelijk te houden.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Pizza Hut iPhone application
De Pizza Hut heeft een applicatie gelanceerd in de App Store. Via deze applicatie kun je pizza’s, pasta en kippenvleugels bestellen. Helaas werkt het bestellen alleen in Amerika, maar de rest van de wereld heeft er ook iets aan: er zit namelijk een spelletje in met de naam Hut Racer.

In dit spel moet je zo snel mogelijk een pizza bezorgen, maar op de weg er naar toe kom je allemaal obstakels tegen die je moet ontwijken. De applicatie heeft imc2 al een bronzen Effie Award gekregen. Een “revolution in mobile ordering” – aldus Pizza Hut zelf over hun applicatie.

Voor Amerikanen is het mogelijk om via de applicatie gemakkelijk een pizza samen te stellen en die aan de deur af te laten leveren. Je kunt door middel van pinching de grootte van je pizza bepalen. Daarna kun je via drag en drop alle ingrediënten erop slepen. Door de iPhone te kantelen kun je de hoeveelheid van de ingredienten bepalen. Niet alleen pizza’s zijn te bestellen via de iPhone-applicatie maar ook kippenvleugels. Hier selecteer je jouw meest favoriete soort, waarna je de saus kunt selecteren. Schud de iPhone om de saus over de kippenvleugels heen te doen.

Info: Pizza Hut

  • Ontwikkelaar: imc2
  • Applicatie: Pizza Hut
  • Te koop via: App Store
  • Releasedatum: 8 juli 2009
  • Prijs: gratis
  • Geteste versie: 1.0
  • Bestandsgrootte: 19.9 MB

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:25
Categorie Diensten
Onderwerpen bestellen, fastfood, pizza

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.