Pixelate 2.0 voor iPhone: geef je muur, meubel of shirt een andere kleur

Pixelate heeft een update gekregen en kan voortaan niet alleen muren een andere kleur geven, maar ook auto's, kledingstukken en meubels. Je kiest een kleur en de app vult deze kleur in.

pixelatePixelate is een app waarmee je kunt kijken hoe je huiskamer eruit ziet als je een andere kleur verf op de muur smeert. Je kunt een foto maken van de perfecte tint en deze daarna op je eigen kamer toepassen. maar je kunt ook een kleur selecteren uit een foto op je telefoon. De app kan ook meubels en andere voorwerpen voorzien van een ander kleurtje, zodat je bijvoorbeeld kun zien wat een andere kleur eettafel voor effect heeft op je keuken.

Versie 2.0 van Pixelate gebruikt een nieuw algoritme waarmee je niet meer alleen de kleur van muren kunt aanpassen. Je kunt voortaan ook meubels, kleding, auto’s en andere voorwerpen in een andere kleur bekijken.

pixelate-kleurenDe app heeft ook de mogelijkheid toegevoegd om te pannen en zoomen nadat je de kleur hebt veranderd. Zo kun je na het toepassen van de kleur wat meer rondkijken. Er zitten nu foto-effecten in, zoals sepia, grijstinten, pixelstructuur of benadrukken van één kleur. Wat je hebt gemaakt kun je voortaan als foto naar anderen sturen, binnen de applicatie zelf.

Downloaden: Pixelate 2.0 (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2011, 22:34
Categorie Lifestyle
Onderwerpen coverflow, muur, pixel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.