De winnaars van SXSW: GroupMe, Foursquare en iPhone

SimplyMeasured bekeek over welke apps en platformen tijdens SXSW het meest werd gepraat. Het bleek dat groepschatten met GroupMe en inchecken met Foursquare het meest de tongen loskreeg. Ook was de iPhone het meestgenoemde mobiele platform.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Main-Focus-Of-This-Years-SXSW-Location-Location-LocationTijdens de conferentie SXSW werden heel wat aankondigingen gedaan. Bedrijven die sociale netwerk- en incheck-apps maakten bewaarden hun grote updates om op het evenement de show te stelen. Meetbedrijf SimplyMeasured bekeek over welke bedrijven en diensten het meest werd gepraat tijdens de conferentie en bepaalde de winnaars. Groepsmessaging was één van de nieuwe trends tijdens de conferentie. Beluga, Kik en Fast Society probeerden de aandacht te trekken, maar GroupMe was de grote winnaar. Bij de incheck-applicaties was er een winnaar, die iedereen eigenlijk wel had verwacht: Foursquare. Er werd veel minder gepraat over Gowalla, SCVNGR en Whrrl. Bij de mobiele platformen was er ook een voor de hand liggende winnaar: de iPhone.

In onderstaande infographic kun je zien wat de verhoudingen waren.

Downloaden groepschat: GroupMe (gratis, alleen Amerikaanse App Store), Beluga, Kik Messenger en Fast Society (allemaal gratis)
Downloaden incheckapps: Foursquare, Gowalla, SCNVGR en Whrrl (allemaal gratis)

sxsw winnaars

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2011, 0:28
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, foursquare, inchecken, sxsw

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.