Pinnacle Studio 4.0: cloud ondersteuning, nieuwe montages en titels

Professionele videobewerking-app Pinnacle Studio voor iPad ondersteunt nu ook cloud-opslag en biedt gebruikers een heleboel nieuwe montages en titels.

PinnacleProfessionele videobewerking-app Pinnacle Studio heeft een fikse update gekregen. Zo heeft de app nu een ‘Cloud Connection Pack’, dat je via een in-app aankoop van €3,69 kunt aanschaffen. Hiermee kun je voortaan video, foto’s en audio vanuit cloud-opslag importeren. Exporteren kan nu via Vimeo, Dropbox, Google Drive en Microsoft SkyDrive. Daarnaast heeft de app na deze update meer dan 30 nieuwe gratis montages en titels die je op de bestaande thema’s kunt toepassen, en 48 nieuwe montages en titels waarvoor je moet betalen. Pinnacle afficheert zich als de marktleider in professionele iPad-apps om video’s te bewerken. De app is met €11,99 zeker niet goedkoop, maar de kwaliteit van de app is absoluut terug te zien in het aantal positieve recensies en juichende reacties in de App Store.

Pinnacle bloem Ook nieuw in het Cloud Connection Pack: meerdere mediabestanden tegelijk selecteren -ook vanuit verschillende mappen- om ze vervolgens te importeren. Gedownloade items kun je verwijderen door op een item te tikken om hem als voorvertoning te bekijken en daarna op het prullenbakje te tikken. Buiten het pakket om kun je na deze update video- en audiobestanden in je e-mail of in andere apps voortaan direct in Pinnacle openen, via de nieuwe ‘Open In’ functionaliteit. Tot slot kun je mediabestanden nu importeren via iTunes bestandsdeling, is de interface van de app verbeterd en is het nu eenvoudiger om projecten naar Pinnacle Studio voor de pc te exporteren.

Wil je wel graag video’s bewerken, maar mag het van jou wel iets goedkoper en iets minder professioneel? Lees dan onze vakantiespecial met vijf goede apps om video’s te bewerken.

Downloaden: Pinnacle Studio (11,99, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2013, 12:02
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen filmen, videobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.