Doozy voor iPhone: taken plannen met plaatjes

Doozy is een app waarmee je aan de hand van plaatjes taken kunt plannen. De app is geschikt voor mensen die visueel zijn ingesteld. Er zit ook een weerbericht en fitnesstracker in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

doozyDoozy probeert het genre takenlijstjes met een frisse blik te benaderen. In plaats van lijstjes met taken die je nog moet afvinken krijg je bij Doozy plaatjes te zien. Iconen en kleuren zorgen ervoor dat je taken overzichtelijk blijven. Zo zie je meteen wat je moet doen, in plaats van het doorlezen van lijstjes. De app ondersteunt meerdere agenda’s, inclusief terugkerende taken, taken die op de lijst blijven staan totdat ze afgerond zijn en bij het plannen van taken kun je dat ook relatief aangeven (bijvoorbeeld: derde dinsdag van september).

Het gaat echter verder dan een overzicht met leuke plaatjes. Doozy geeft je ook de mogelijkheid om prioriteiten te stellen en andere instellingen te doen, die je in taakmanagers vindt. Zo kun je het percentage dat je een taak hebt afgerond, ook inzichtelijk maken. Je kunt met de app zelfs bijhouden hoe je bodybuilding-training verloopt, waarbij je het aantal herhalingen en de gebruikte gewichten registreert. En geloof het of niet: er zit zelfs een weerbericht in. Voor mensen die visueel zijn ingesteld is Doozy wellicht bruikbaarder dan de gewone takenlijsten.

Downloaden: Doozy (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2011, 16:40
Categorie Productiviteit
Onderwerp takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.