Party Gods-app voor Nederlandse dancefestivals verschenen

De Party Gods-app voor de dancefestivals Sensation, Mysteryland en Welcome To The Future bieden je de mogelijkheid om een VIP-behandeling te winnen.

party godsVodafone en ID&T hebben de Party Gods-app uitgebracht voor de dancefestivals Sensation, Mysteryland en Welcome To The Future – drie evenementen die altijd snel zijn uitverkocht. Met de app kunnen danceliefhebbers een VIP-behandeling winnen door zo goed mogelijk mee te bewegen op de muziek. De VIP-behandeling houdt in dat je een eigen skybox voor vrienden krijgt tijdens Sensation (6 juli), een mobiele bar tijdens Welcome To The Future (27 juli) of een team van vier butlers op Mysteryland (24 augustus). Je krijgt ook een overnachting in een luxe hotel en het vervoer is geregeld. Vodafone gaat tijdens de festivals zorgen voor oplaadpunten, extra zendmasten en Wi-Fi-hotspots waar iedereen gebruik van kan maken om foto’s en video’s met de buitenwereld te kunnen delen.


Na het downloaden van de app hoor je een dancenummer waarbij je zo goed mogelijk moet meebewegen op de beat. Wie de meeste punten scoort maakt de meeste kans om een VIP-behandeling te winnen. Daarnaast zijn elke dag ook gewone kaartjes te winnen.

Downloaden: Vodafone Party Gods (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2013, 12:30
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen just dance, mysteryland, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.