Panorama 360 Cities: panoramafoto’s bekijken en maken met tijdelijk gratis iPad-app

Panorama 360 Cities is tijdelijk gratis. Met deze app kun je panoramafoto's van 360cities.net bekijken of zelf foto's maken van panorama's die je kunt uploaden en delen.

panorama 360 citiesPanorama 360 Cities is een iPad-app die tijdelijk gratis te downloaden is. Dit is een app voor mensen die van panoramafoto’s houden. Je bladert door de beste, meest recente en meest populaire panoramafoto’s van de website 360cities.net. Het mooie is dat de panorama’s reageren op beweging, dus je draait en kantelt je iPad om rond te kijken. Ook kun je via een interactieve kaart kijken welke panorama’s bij jou in de buurt zijn gemaakt. Vanuit de app kun je ook je eigen 360-gradenfoto’s maken, waarbij je niet eerst een account hoeft aan te maken. Je bewaart de gemaakte foto’s gewoon in je camerarol of je verstuurt ze per e-mail naar vrienden. Wil je uploaden naar 360cities.net, dan moet je uiteraard wel een account hebben. Het maken van de panoramafoto’s gaat bijna automatisch, waarbij de app zorgt voor het snel stitchen van de gemaakte foto’s tot een totaalbeeld.


panorama-360-ipadJe kunt kiezen voor het maken van twee foto’s van een locatie, of voor een volledig 360-graden panorama, waarbij je zo’n veertien foto’s moet maken. Met het uploaden van panorama’s kun je punten verdienen. Ook zijn er missies, waarbij je de opdracht krijgt om een bepaalde panoramafoto bij jou in de buurt te maken. Handig voor mensen die geen idee hebben wat leuk is om te fotograferen. Je kunt de foto’s delen via Facebook, Foursquare, Twitter en e-mail. Geen zin om zelf te schieten? Je kunt ook door de gallery bladeren en kijken wat anderen hebben gemaakt.

Check vóór het downloaden goed of de prijs nog steeds gratis is, want het gaat hier om een tijdelijke weggeefactie.

Downloaden: Panorama 360 Cities (tijdelijk gratis, normaal €2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2013, 19:15
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, fotografie, panorama

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.