Pair neemt Cupple over en vormt nieuwe liefdesapp Couple

Een prijsverlaging van iPhone- en iPad-apps heeft zin, blijkt uit cijfers van Distimo. Vooral bij de iPhone heeft het afprijzen van apps zin, iPad-gebruikers zijn minder op koopjes gericht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

couple-tenthbitPair, Cupple, Avocado, SimplyUs… er is keuze genoeg als je samen met je geliefde berichtjes, foto’s en tekeningen wilt uitwisselen in een app. Pair vond het het nu Valentijn eraan komt blijkbaar tijd voor iets nieuws: ze hebben aangekondigd dat ze de Britse app Cupple hebben overgenomen en voortaan verder gaan onder de naam Couple. Net als voorheen is de app gericht op koppels.

Pair werd gemaakt door Tenthbit, een bedrijf dat 4,2 miljoen dollar aan investeringen heeft binnengehaald. De app Cupple zal los blijven bestaan, maar gebruikers hebben de mogelijkheid om over te stappen naar de nieuwe app Couple, als ze dat willen. Cupple bestaat net iets langer dan Pair en had al een aardige groep gebruikers naar zich toegetrokken. De meerderheid, 70 procent, bevindt zich in de VS. Details over de overname zijn niet bekendgemaakt.

Downloaden: Couple (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2014, 16:36
Categorie Uncategorized
Onderwerpen liefde, relatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.