PAC-CHOMP!: Pac-Man krijgt nog een game op de iPhone

Pac-Man krijgt nog een game op de iPhone, want het puzzelspel PAC-CHOMP! is vanaf nu voor 79 cent te downloaden vanuit de App Store.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

Pac-manPac-Man is onderhand één van de meest bekende videogamekarakters in de korte geschiedenis. Namco weet daar goed gebruik van te maken, want er zijn al meerdere Pac-Man games verschenen voor het iPhone-platform. Daar kun je er nu gerust eentje bij optellen, want PAC-CHOMP! ligt nu in de App Store.

PAC-CHOMP! heeft behalve zijn uiterlijk vrijwel niets te maken met de oude arcadegame van Namco. Het spel is namelijk een puzzelgame waarin je drie dezelfde vlakjes op een rij moet krijgen om deze vervolgens te laten verdwijnen. In de loop der jaren zijn er veel varianten op dit concept verschenen waarvan het door Nintendo ontwikkelde Tetris Attack misschien nog wel het meest bekend is geworden. PAC-CHOMP! slaat dus dezelfde weg in en doet weinig spectaculairs, maar omdat het spel voor 79 cent van eigenaar wisselt is dat nog niet eens een hele grote ramp.

Het spel mag toch niet helemaal gezien worden als een copycat, aangezien je het spel bestuurd door middel van een bewegende Pac-Man en dit zou volgens Namco voor een extra strategisch element moeten zorgen. Daarnaast maakt het spel ook nog gebruik van de Game Center functie van Apple, dus als je al een tijdje naar een goede puzzelgame op zoek bent, dan is dit je kans!

Downloaden: PAC-CHOMP! (€0,79)

PAC-CHOMP!Pac-Chomp-1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2011, 0:30
Categorie Games
Onderwerpen game, namco, pac-man

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.