Originele Plants vs Zombies krijgt eindelijk update voor 4-inch schermen

Plants vs Zombies heeft een update gekregen. De originele game is aangepast voor 4-inch schermen, is stabieler en heeft bugfixes gekregen.

plants vs zombiesDe afgelopen maanden was alle aandacht gericht op Plants vs Zombies 2. We schreven bijvoorbeeld 10 tips om te overleven in Plants vs Zombies 2 en maakten ons druk of Apple had betaald voor exclusiviteit op iOS. Maar de originele Plants vs Zombies bestaat ook nog steeds en heeft nu een update gekregen die ‘m geschikt maakt voor 4-inch schermen van de iPhone 5 en later.

De originele Plants vs Zombies had ook wel een opknapbeurt nodig. Het betaalmodel (€0,89 vooraf betalen) is hetzelfde gebleven. Over andere aanpassingen in de game is PopCap niet erg gedetailleerd. Er wordt gesproken over bugfixes in de gameplay en verbeterde compatibiliteit en stabiliteit. De originele Plants vs Zombies bevat 49 zombie-verslindende planten waarmee je de 26 verschillende zombies uit je tuin kunt verjagen. De 50 levels zijn nog steeds leuk om te spelen, maar er zijn in deze update geen nieuwe bij gekomen. Plants vs Zombies HD voor de iPad kreeg ook een update met optimalisaties voor de nieuwste iPads en dezelfde verbeterde stabiliteit.

Downloaden:

plants vs zombies hd voor iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2013, 9:14
Categorie Games
Onderwerp plants vs zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.