Netflix voor iOS ondersteunt voortaan 1080p-video’s

Netflix voor iOS ondersteunt na een update Super HD, video's met een resolutie van 1080p met een veel hogere bitrate.

netflix-iphone-ipadNetflix heeft vannacht een belangrijke update gekregen, die het mogelijk maakt om video’s met een resolutie van 1080p af te spelen. Het is nog onduidelijk of de nieuwe HD-video’s gebruikmaken van de Super HD-resolutie van Netflix, die een hogere bitrate biedt. De update optimaliseert bovendien de AirPlay-mogelijkheden van de app, waardoor er onder iOS 7 beter video gestreamd kan worden van je iDevice naar je Apple TV. Hoewel het opstartscherm van de app nu niet langer een aparte statusbalkkleur heeft, is het uiterlijk van de app verder niet voor iOS 7 aangepast.


De Netflix-update brengt ook een vernieuwing met zich mee waar Nederlandse gebruikers wellicht al een tijdje op hoopten: de ondertiteling is niet langer geel, maar het hier in Nederland doorgaans gebruikte wit.

We zaten al eventjes te wachten op de HD-update van de Netflix-app. Een week geleden begon Netflix namelijk met het uitrol van de resolutie voor meerdere devices, waardoor ook Apple TV-gebruikers van de mooiere video’s kunnen profiteren.

Downloaden: Netflix (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2013 om 9:37
Onderwerp
Categorie
Amusement
31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.