OnTime voor iPhone: nooit meer te laat bij afspraken

OnTime is een app waarmee je notificaties krijgt voor afspraken in de agenda. De app waarschuwt op basis van je huidige locatie wanneer je weg moet gaan, lopend of met de auto.

ontime iphoneOnTime is een applicatie die tijdmanagement, gps-functies en sociale netwerkfuncties combineert. Met OnTime is het de bedoeling dat je nooit meer te laat komt op je afspraken en taken niet meer vergeet. Het mooie is dat de app waarschuwt wanneer je van huis moet gaan, op basis van je gps-locatie. Je stelt in of je lopend of met de auto wilt gaan. OnTime bepaalt daarna met informatie van Google Maps wanneer het tijd is om naar de afspraak te gaan.

Deze notificatie kan via e-mail, sms of een push notificatie worden verstuurd. De app haalt informatie uit je agenda, maar dat is ook meteen een zwak punt: je kunt niet goed filteren, zodat ook agenda-items waar geen actie aan vastzit in OnTime terechtkomen. Je kunt ze niet uit OnTime wissen en je kunt in OnTime ook geen nieuwe items toevoegen. De enige manier om nieuwe items toe te voegen of te wissen, is door de iPhone-agenda te openen en daar de gewenste wijziging te doen. Daarna synchroniseer je in OnTime de zojuist gemaakte wijzigingen.

ontime-iphone

OnTime kan met behulp van Google Maps een route naar je afspraak plannen. Ben je op de plaats van bestemming aangekomen, dan kun je je locatie tweeten of een berichtje op Facebook plaatsen.

Downloaden: OnTime (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2011, 14:49
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.