NS Reisplanner Xtra 2.1: tijden van tussenstations en prijscorrectie

De NS Reisplanner Xtra is vernieuwd voor de iPhone. Vanaf nu wordt de laatste treinreis onthouden in de applicatie en kun je die meteen opnieuw uitstippelen.

NS Reisplanner Xtra iPhone iPod touchVolendam heeft nog steeds geen station, maar de iPhone-app NS Reisplanner Xtra is wel geüpdatet naar versie 2.1. De applicatie zet recht dat prijzen van stations met een ‘s in de naam niet werden getoond. Ook zijn de tijden van tussenstations nu zichtbaar bij de actuele vertrektijden en de reisdetails als je een reis raadpleegt in de app. De volgende keer dat je de applicatie opstart, zijn de velden van, via en naar onthouden zodat je er meteen opnieuw gebruik van kan maken.

Voor mensen die hun iPhone in een andere taal hebben staan maar de Reisplanner graag in het Nederlands willen raadplegen, is er nu een nieuwe instelling in het menu. Daarmee kan je de app met een knopje alsnog in het Nederlands in plaats van Engels weergeven.

Als er een voortaan een seintje te melden is, geeft de app via push een geluid of een trilsignaal ook als de applicatie niet actief is. Als je het geluid van de iPhone op dat moment aan hebt staan, hoor je het bekende NS-stationsgeluid op je telefoon. In de App Store-omschrijving noemt de NS dat zelf de ‘ding-dong-ding-NS’.

Downloaden: NS Reisplanner Xtra (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2011, 14:44
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen ns reisplanner, pushberichten, reizen, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.