NRC Handelsblad krijgt update, Telegraaf offline gehaald

NRC Handelsblad voor de iPad en de iPhone heeft een update gekregen. Met de applicatie krijg je toegang tot alle artikelen die in NRC Handelsblad verschijnen. De app heeft nu ondersteuning voor iOS 4 - in het bijzonder fast app switching om snel te schakelen tussen applicaties.

NRC HandelsbladNRC Handelsblad voor de iPad en de iPhone heeft een update gekregen. Met de applicatie krijg je toegang tot alle artikelen die in NRC Handelsblad verschijnen. Gedownloade kranten zijn tevens offline beschikbaar. Bij de iPhone-versie is ondersteuning voor iOS 4 toegevoegd. In het bijzonder fast app switching, waarmee je snel kunt schakelen tussen applicaties.

De iPad-versie beschikt nu over een nieuwe popover met de mogelijkheid om artikelen schermvullend te bekijken. In beide versies van de applicatie, die beschikbaar is als universele app, zijn de nodige bugfixes en verbeteringen doorgevoerd. Zo is de weergave van artikelteksten verbeterd en kunnen pagina-afbeeldingen nu tot de maximale resolutie worden ingezoomd. Ook is de NRC.tv-tab verwijderd. Al met al een interessante update.

Ook de Telegraaf-applicatie heeft vanochtend een update gekregen, maar die is meteen weer offline gehaald. Dit in verband met problemen; volgens tipgevers werkte de applicatie niet meer na de update.

Downloaden: NRC Handelsblad (€0,79 – losse kranten €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2010, 22:26
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen kranten, nrc reader, telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.