NOS Journaal en andere iPhone tv-applicaties werken soms niet

De applicatie NOS Journaal voor de iPhone werkt niet meer. Sinds enkele dagen krijgen gebruikers een foutmelding te zien dat het videoformaat niet ondersteund wordt.

testbeeldDe applicatie NOS Journaal voor de iPhone werkt niet meer bij iedereen. Sinds enkele dagen krijgen sommige gebruikers een foutmelding te zien dat het gebruikte videoformaat niet ondersteund wordt. Ook de applicatie TROS Gemist (nog niet in de App Store) geeft sinds een paar dagen dezelfde foutmelding. Beide applicaties gebruiken de ingebouwde QuickTime-speler om videofilmpjes af te spelen.

Wat de oorzaak van het probleem is, is niet helemaal duidelijk. Bij sommige mensen werken de applicaties niet meer, terwijl anderen (ook op OS 3.0) nog steeds probleemloos kunnen kijken. NOS Journaal en TROS Gemist zijn niet de enige applicaties met problemen: Mobinews laadt helemaal geen tv-programma’s (de interface is leeg) en de niet-officiële applicatie Journaal crasht na het opstarten meteen. In de App Store-omschrijving van Journaal staat wel, dat er een nieuwe versie voor OS 3.0 onderweg is.

journaal

Tipgever: Hans

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2009, 12:21
Categorie Diensten
Onderwerpen journaal, storing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.