NoRotation: zijwaarts surfen in bed (Cydia)

NoRotation is een SBSettings-widget die ervoor zorgt dat je scherm in Safari niet meer meedraait als je je iPhone kantelt. Een aanrader voor iedere bedsurfer.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

no_rotationWie doet het niet? ’s Avonds in bed nog even wat websites bekijken op je iPhone. Je kunt dit natuurlijk doen rechtop zittend, maar zodra je op je zij gaat liggen kantelt je iPhone-scherm vrolijk mee. Voor veel gebruikers die gewend zijn om hun iPhone in de portrait-modus te gebruiken is het dan niet handig om bijvoorbeeld een webadres in te typen. Ook past er een stuk minder informatie op je scherm in de landscape-modus. Sinds gisteren is hier een oplossing voor gekomen in de vorm van NoRotation, een SBSettings-widget die ervoor zorgt dat je scherm in Safari niet meer meedraait als je je iPhone kantelt. Erg handig!


Je kunt nu rustig op je zij gaan liggen en nog steeds je iPhone in de portrait-modus gebruiken. Je kunt deze functionaliteit in- en uitschakelen via SBSettings. Een aanrader voor iedere bedsurfer.

NoRotation is beschikbaar via de iSpazio repo in Cydia. Mocht je dat niet willen: deze widget zal ook zeer binnenkort via de (standaard) Big Boss-repo worden uitgebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.