Komt sadistisch spelletje Ouch door de App Store-goedkeuring?

Ontwikkelaar Hondune is van plan om Ouch! in de App Store te publiceren. Bij deze game verdien je punten door een poppetje op het scherm zoveel mogelijk pijn te doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ouchOntwikkelaar Hondune is van plan om Ouch! in de App Store te publiceren. Bij deze game verdien je punten door een poppetje op het scherm zoveel mogelijk pijn te doen. De game gaat 2,39 euro kosten en omvat 40 levels. In het spel moet je een soort dummy (ragdoll) zoveel mogelijk kwellen: hij valt van ladders, wordt bedolven onder balken en stenen en overrreden door auto’s. Je kunt de dummy een eigen gezicht geven, bijvoorbeeld die van je baas of vriend. Props zijn er ook, zoals kanonnen en bowlingballen, die je bovenop het hoofd van je virtuele pop kunt gooien. Voor wie niet genoeg heeft aan de 40 levels is er een level editor.


ouchJe kunt levels exporteren en met anderen uitwisselen. Door de iPhone te kantelen verander je de richting van de zwaartekracht, zodat het poppetje tegen muren botst of in greppels valt. Door met je vinger een swipe-beweging over het scherm te maken kun je zorgen dat je karakter nog ongelukkiger onder een auto terechtkomt. Ook handig: je kunt de meest schokkende scenes nog eens terugspelen, door met je vinger over een soort tijdwiel te bewegen.

Meer info: Blog van Hondune

Mag dit zomaar? Het onderstaande filmpje is in ieder geval wel komisch om te zien:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:06
Onderwerp
Categorie
Games
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.