Nike Training Club: fit worden met je iPhone

Nike heeft een nieuwe applicatie in de App Store uitgebracht: Nike Training Club, waarbij je fitnessopdrachten uitvoert en tegen anderen de competitie aangaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Nike Training ClubNog steeds niet gelukt om met je goede voornemens voor 2009 te beginnen? Misschien kan Nike je helpen: in de App Store is de applicatie Nike Training Club gratis te downloaden. Hiermee kun je een aangepast trainingsprogramma op je iPhone of iPod touch volgen. Maak een persoonlijk poppetje (Mini) aan, pas de workout aan je wensen aan en nodig vrienden uit samen te trainen. Nike Training Club staat helemaal los van Nike Plus, waarbij je een sensor in je schoen draagt. Je kunt wel inloggen met je Nike+-account maar zult toch een nieuwe Mini moeten aanmaken.

De trainingclub richt zich op vijf fundamentele workouts: cardio, core, strength, balance en flexibility. Je kunt overal de dynamische trainingvideo’s bekijken en je trainingsschema bestuderen. Om de fitnessvideo’s te kunnen zien moet je een internetverbinding hebben.

nike_training_club

Een minpunt van de applicatie is dat je steeds één type training moet kiezen: als je voor cardio hebt gekozen kun je dit niet combineren met strength of één van de andere workouts. En mannelijke gebruikers zullen misschien wat gefrustreerd raken omdat de applicatie toch wel erg op vrouwen is gericht.

Installeren: Nike Training Club (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2009, 13:58
Categorie Diensten
Onderwerpen nike, training

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.