Nijmeegse: deel je locatie op de route van de Nijmeegse 4Daagse

Naast de iPhone-app Nijmeegse Vierdaagse is er met Vierdaagse nog een 4Daagse-app voor de iPhone uitgekomen. De nieuweling bevat snel en overzichtelijk de routes op de kaart en laat je locaties op Facebook delen.

Nijmeegse 4Daagse iPhone-appWaar brengen de verschillende wandelroutes van de Nijmeegse 4Daagse je eigenlijk langs? De iPhone-applicatie Nijmeegse laat het je zo doeltreffend mogelijk zien. In een simpele hoofdpagina geef je aan welke wandeldag het is en of je de 30, 40 of 50 kilometer loopt. Vervolgens wordt de kaart geladen en zie je jouw locatie ten opzichte van de route en het water, de toiletten en de rustplaatsen. Aangekomen bij zo’n locatie? Dan kan je het meteen je vrienden op Facebook laten weten.

En dat is natuurlijk wel wat waard, als je na de helft van de route eindelijk op een wc hebt plaatsgenomen. Als je Facebook in het hoofdmenu hebt aangezet, voltrekt het delen zich al als je op een locatie op de kaart drukt en dan het pijltje erachter toucheert.

Nijmeegse 4Daagse iPhone-app toont routeDe kaart is gebaseerd op Google Maps, wat betekent dat je eigen locatie wordt weergegeven met een blauw rondje in de route. Het betekent ook dat je de omgeving op de kaart kan bekijken, via een satellietweergave of de hybride ertussen. Mocht je er vanaf geweken zijn, dan kan je met een knop linksonder weer terug naar de route.

Ontwikkelaar Simulacra bedankt stichting de 4Daagse in de applicatie, maar desondanks is Nijmeegse niet dé app van het wandelevenement. Zo gaat de iPhone-app Nijmeegse Vierdaagse (App Store-link) alweer een tijdje mee. Die is onlangs nog bijgewerkt met de routes van 2012 en bevat weliswaar geen Facebook-locatiedeeloptie, maar bevat wel nieuws, een live webcam en historisch beeldmateriaal van het evenement. De app ziet er bovendien een stuk verzorgder uit.

Downloaden: Nijmeegse (gratis)
Ook genoemd: Nijmeegse Vierdaagse 2012 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2012, 20:20
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen evenement, nijmegen, wandelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.