Nieuwjaar in New York meevieren met Times Square iPhone-app

Kun je om middernacht niet bij de nieuwjaarsfeesten in New York zijn, dan is er een iPhone-app om het toch een beetje mee te beleven. Times Square is in New York dé plek waar je moet zijn, maar je staat wel urenlang in de kou te wachten. Dat kan makkelijker: gewoon thuis, waarbij je kunt […]

times square icoonKun je om middernacht niet bij de nieuwjaarsfeesten in New York zijn, dan is er een iPhone-app om het toch een beetje mee te beleven. Times Square is in New York dé plek waar je moet zijn, maar je staat wel urenlang in de kou te wachten. Dat kan makkelijker: gewoon thuis, waarbij je kunt meekijken naar de gebeurtenissen en zelfs foto’s van jezelf op het gigantische Toshiba-scherm laten afbeelden. De app is gratis, maar hevig voorzien van Toshiba-reclames.

new york times square iphone appDe officiële Times Square-app laat live de openingceremonie, muzikale optredens en het opdraven van bekende sterren zien.

Natuurlijk is ook te zien hoe aan het eind van de avond de beroemde bal omlaag valt. In de app lees je ook over de historie van de oud- en nieuwviering, nieuws, weerbericht, foto’s, een kaart en een schema met de evenementen. Je kunt vanuit de app een e-card sturen en foto’s delen met vrienden. Elk uur is er in de app een aftelceremonie te zien, terwijl het in Nederland alweer bijna ochtend wordt.

Later vandaag zullen we nog meer tips geven van apps, waarmee je Oud en Nieuw kunt vieren.

Downloaden: Times Square Official (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2011, 9:22
Categorie Amusement
Onderwerp nieuwjaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.