Nieuwe levels voor Angry Birds HD en Angry Birds Seasons HD

Zowel Angry Birds HD, als Angry Birds Seasons HD hebben allebei een update gehad met vijftien nieuwe levels.

Angry Birds Seasons HDGoed nieuws voor de fans van Angry Birds. Zowel de gewone versie (Angry Birds HD) als de feestdageneditie (Angry Birds Seasons HD) hebben een update gehad met onder meer een aantal nieuwe levels. Als je beide spellen op je iPad hebt staan, zijn er weer dertig nieuwe levels om te spelen en uiteraard ook een aantal gouden eieren om op te zoeken, zodat je toegang krijgt tot bonuslevels.

Angry Birds Super BowlZaterdag werd Angry Birds HD al voorzien van een update. Het vijfde hoofdstuk ‘Ham ‘Em High’ bevat hierdoor nu 30 levels. In een latere update zullen hier weer 15 levels aan worden toegevoegd. Daarnaast is er in de update een bonuslevel toegevoegd vanwege de Super Bowl, die vannacht plaats vond. In een reclamefilmpje dat tijdens het evenement werd uitgezonden, zat een hint hoe je in dat level terecht kunt komen.

Vanavond is Angry Birds Seasons HD geüpdatet met vijftien Valentijnslevels. Roze hartjes en Cupido-varkens zorgen voor de aankleding van deze nieuwe levels. Ook buiten de levels in het spel voorzien van de nodige liefde, met een aangepast menu en een speciaal Valentijnsicoon. Daarnaast kun je weer op zoek naar drie nieuwe gouden eieren, die toegang geven tot bonuslevels. Voor de echte diehards zijn er nieuwe achievements te halen voor Apple’s Game Centre.

Angry Birds Seasons HD

Downloaden: Angry Birds HD (€0,79)
Downloaden: Angry Birds Seasons HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2011, 23:34
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, update, valentijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.