Expense Manager voor iPhone tijdelijk gratis te downloaden

Expense Manager voor iPhone is een applicatie waarmee je je uitgaven in de gaten kunt houden. Je krijgt ook te zien in grafieken hoe je uitgavenpatroon verloopt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

expense manager iphoneExpense Manager is een applicatie waarmee je op de iPad je inkomsten en uitgaven kunt bijhouden. In de app voer je in welke uitgaven je hebt gedaan, hoeveel geld het heeft gekost en in welke winkels je bent geweest. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om later te kunnen nagaan waar je geld aan is opgegaan. De app laat in een grafiek zien hoe je uitgavenpatroon in de loop van de tijd is veranderd, zodat je meteen het effect van een loonsverhoging kunt zien.

Als je de app gratis wilt hebben moet je snel zijn, want de gratis-actie geldt maar voor korte tijd. Naast de iPhone-app is ook de gelijknamige iPad-applicatie tijdelijk gratis te krijgen.

Let op: de app biedt momenteel geen ondersteuning voor de euro en is daarom helaas van beperkte waarde voor ons. Excuses voor het ongemak. Zie ook de reacties bij dit artikel.

Downloaden: Expense Manager voor iPhone (tijdelijk gratis, normaal €3,99)
Ook gratis: Expense Manager (normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2011, 8:44
Categorie Financiën
Onderwerpen expense manager, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.