Nieuwe kinderboeken Vos en Haas/Agent en Boef op iPad verschenen

Vos en Haas en Agent en Boef zijn twee nieuwe kinderboekenseries voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze gaan over de avonturen van Vos en Haas in het dierenbos en Agent en Boef in de gevangenis.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vos en haasIn de iBookstore is een nieuwe reeks kinderboeken met luisterverhaal verschenen. Ze zijn bedoeld voor jonge kinderen vanaf drie jaar en ze zijn bedoeld om zelf te lezen of te laten voorlezen. In totaal gaat het om 7 prentenboeken waarin Vos en Haas de hoofdrol spelen. Daarnaast zijn er nog eens 3 prentenboeken met de stoere avonturen van Agent en Boef.

De boeken bevatten een speciale meeleesfunctie: zinnetjes die voorgelezen worden, lichten op in de tekst. Kinderen kunnen dus ‘karaoke-lezen’ en het verhaal makkelijk volgen. Volwassenen kunnen de boeken voorlezen, maar jonge kinderen kunnen elk boek ook zelfstandig bekijken en luisteren naar het audioverhaal voorgelezen door acteur Michel Van Dousselaere.

Vos en Haas beleven allerlei avonturen, samen met buurman Uil. De verhalen zijn herkenbaar voor jonge kinderen en worden op een verrassende manier verteld door Sylvia Vanden Heede. Agent en Boef is de andere serie, die in 2009 werd bekroond met een Zilveren Griffel. Boef woont in de gevangenis bij Agent. Agent vindt dat gezellig, maar heeft wel een probleem met het feit dat Boef soms ontsnapt en dan boevenstreken uithaalt. Deze boeken kosten €5,99 per stuk en de boeken uit de serie Vos en Haas kosten €3,99 per stuk.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2012, 15:35
Categorieën Boeken, Kinderen
Onderwerp kinderboeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.