Cubes Slide HD voor iPad: maak 3D-schuifpuzzel van eigen foto’s

Cubes Slide is een schuifpuzzel voor de iPad. Cubes Slide verscheen eerder al op de iPhone. Je moet op een kubus met zes kanten de foto-afbeelding in elkaar schuiven. De game is gemaakt door een Nederlander.

cubes slide hdCubes Slide HD is een 3D-schuifpuzzel van Nederlandse bodem, waarbij je zes foto’s in elkaar moet zien te schuiven. De game is gemaakt door Edwin van den Bogert, die eerder al een soortgelijke iPhone-game uitbracht. Je kiest foto’s uit je eigen fotobibliotheek of maakt ze met een ingebouwde camera. Je kunt kiezen uit een rooster van 3×3 of 4×4, waarbij je de kubus kunt laten ronddraaien om volledig zicht te hebben.

Met je vinger veeg je over het scherm om te schuiven. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je een rewind-actie doen om een stap terug te gaan. De game is te spelen in portret- en landschapsweergave en ondersteunt ook het retinascherm van de derde generatie iPad.

Edwin heeft het maken van kubusgames goed te pakken, want hij maakte ook diverse varianten van Cubes Memory, ook in speciale versies voor Pasen en Koninginnedag.

Downloaden: Cubes Slide HD (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Cubes Slide voor iPhone (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2012, 15:55
Categorie Games
Onderwerpen game, kubus, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.