Nieuwe iPhone-games: Silent Scope, Trivial Pursuit, 7 Days of Apocalypse en Ignite

Er zijn de afgelopen week een hoop nieuwe games in de App Store uitgekomen. Vier daarvan zullen we in dit artikel bespreken: de snipergame Silent Scope, het bordspel Trival Pursuit, de overlevingsgame 7 Days of Apocalypse en de platformgame Ignite.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

silent scope
Er zijn de afgelopen week een hoop nieuwe games in de App Store uitgekomen. Vier daarvan zullen we in dit artikel bespreken: de snipergame Silent Scope, het bordspel Trival Pursuit, de overlevingsgame 7 Days of Apocalypse en de platformgame Ignite.

Silent Scope

Konami bracht de game Silent Scope uit, de “moeder van alle snipergames”. In deze game moet je je weg zien te vinden terwijl je de president en z’n gezin probeert te bevrijden uit de handen van terroristen. Alles draait erom de terroristen neer te knallen en te zorgen dat de president en zijn gezin ongedeerd het avontuur overleven. In de Nederlandse App Store is de EU-versie van de game te vinden.
Installeren: Silent Scope (€4,99).

Trivial Pursuit

trivial pursuitVoor wie het minder gewelddadig wil is er vanaf vandaag Trivial Pursuit. In het bordspel moet je vragen beantwoorden over uiteenlopende onderwerpen. Er zitten meer dan 3.500 vragen in tekst en afbeeldingen in het spel. Het speelbord zelf is in 3D-weergave gemaakt. Je kunt kiezen uit Classic of Pursuit Mode, waarbij je meer punten krijgt naarmate je sneller antwoord geeft. Met maximaal 4 personen kun je via Wi-Fi de multiplayerversie spelen. Heb je maar één iPod touch of iPhoen bij de hand, dan kun je met 6 personen spelen, maar dan moet je wel bij elke vraag het apparaat doorgeven. Mogelijk nadeel: de vragen bij Trivial Pursuit zijn Engelstalig en niet op de Nederlandse situatie toegespitst.
Installeren: Trivial Pursuit (€5,49)

7 Days of Apocalypse

7Day ApocalypseStormBASIC heeft de 3D-game 7 Days of Apocalypse uitgebracht in de App Store. In deze game ben je 7 dagen verwijderd van het einde van de wereld. Er is een onbekend virus uitgebroken en alleen Dr. Kayla Cupper kan de boel nog redden. Je moet als speler Dr. Cupper beschermen terwijl ze een geneesmiddel voor het virus ontwikkelt. Er zijn twee varianten: survival en history. Je kunt het speelveld vanuit de lucht (bird’s eye) of van achteren bekijken. In history-mode moet je 7 dagen lang een bepaald doel halen. Zo moet je op dag 1 zorgen dat je 25 zombies vermoord en moet je op dag 4 tien Biohazard-containers vinden, die in het speelveld zijn verborgen.
Installeren: 7 Days Apocalypse (€1,59)

Ignite

igniteMonster Gila heeft de platformgame Ignite uitgebracht. Het gaat om een 2D-platformspel dat je via het touchscreen bedient. In elk level kom je drijvende platformen tegen, die van verschillend materiaal zijn gemaakt. Sommige daarvan zijn brandbaar. Door van platform naar platform te springen moet je het einde van elk level bereiken. Hoofdfiguur Iggy the Flameboy moet zorgen dat hij brandend blijft terwijl hij 30 levels doorgaat.
Installeren: Ignite (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:40
Categorie Games
Onderwerp trivial pursuit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.