Team 17 laat screenshots zien van Worms op de iPhone

Worms voor de iPhone is in ontwikkeling bij Team 17, een Britse gamestudio. De officiële game werd vorig jaar al aangekondigd, terwijl intussen al de kloon iShoot in de App Store werd uitgebracht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone wormsDe bekende gamesstudio Team 17 kondigde vorig jaar al aan dat ze bezig waren met Worms voor de iPhone. Inmiddels zijn de ontwikkelaars zover dat ze de eerste screenshots kunnen laten zien. De game ziet eruit zoals verwacht: het maakt volledig gebruik van de touchscreenbediening. Worms is een spel waarbij twee groepen wormen elkaar moeten proberen te vernietigen. Met bazooka’s, granaten en andere wapens kun je proberen het andere team weg te vagen.

Worms werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Amiga, waarna versies voor Windows en de belangrijkste gameconsoles volgden. Mensen die van Worms houden konden al langer de onofficiële kloon iShoot installeren. Dat deden ze massaal: iShoot stond twee maanden op nummer 1 in de Amerikaanse App Store en zorgde ervoor dat ontwikkelaar Ethan Nicholas de komende tijd niet meer hoeft te werken. Cannon Challenge is een simpele uitvoering volgens hetzelfde principe. Team 17 heeft echter de rechten op de originele Worms-game. Aan de screenshots te oordelen is de game al bijna klaar voor de App Store.

Via: PocketGamer
iphone worms

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:40
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.