Bijbaan-app helpt studenten aan een bijbaan, stage of vakantiewerk

Bijbaan is een nieuwe Nederlandse app voor studenten van Studentenwerk. Via Bijbaan kun je zoeken door de vacature en je matches bekijken, werkbriefjes inzien, etc.

studentenwerk bijbaanBijbaan is een nieuwe Nederlandse app, gericht op studenten. De app is in feite een verbeterde versie van een eerder verschenen app, die drastisch is verbeterd. bijbaan is gemaakt door StudentenWerk en helpt studenten aan een leuke bijbaan of vakantiewerk. Je kunt vacatures doorzoeken op trefwoord, beroepsgroep of dienstverband, eventueel uitgesplitst naar regio.

Studentenwerk is een bemiddelingsbureau voor studentenbijbanen in heel Nederland. Heb je geen zin om zelf te zoeken, dan kun je je ook inschrijven bij Studentenwerk en een persoonlijke pagina aanmaken. Je kunt daarna via de app inloggen met je eigen account om je persoonlijke matches te zien. Het is zelfs mogelijk om je werkbriefjes te bekijken via CN-Payroll. Studentenwerk kan je de vacatures ook per mail toesturen.

Downloaden: Bijbaan (gratis)

Voor de leukste stage hoef je helemaal niet deze app op te starten. iPhoneclub zoekt een stagiair met ruime ervaring in social media.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2012, 18:16
Categorieën Nederlandse apps, Zakelijk
Onderwerpen studenten, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.