Newsify RSS-nieuwsapp voor iPad en iPhone tijdelijk gratis

Newsify is een RSS-nieuwsapp waarmee je lekker door nieuws kunt bladeren in een kranten-layout. De app is sinds de prijsverhoging in juni 2012 voor het eerst weer gratis.

newsify ipadNewsify is een RSS-lezer voor iPhone en iPad, waarmee je het laatste nieuws kunt lezen. De app is vooral handig voor mensen die al een Google Reader-account hebben, zodat je meteen de websites kunt volgen die je al eerder hebt toegevoegd. Newsify toont de nieuwtjes in een krantenachtige lay-out. De app is voor het eerst sinds de prijsverhoging in juni vorig jaar gratis te downloaden. Sla dus je slag, als je nog een handige nieuwslezer-app zoekt. Newsify is gratis op het moment dat we dit artikel publiceerden. De app is maar beperkte tijd afgeprijsd, dus controleer goed voordat je downloadt of de prijs alweer is gewijzigd.

Newsify heeft allerlei handige functies, zoals het offline lezen van artikelen inclusief plaatjes. Er zit een nachtmodus in, zodat je ‘s avonds in bed nog even kunt lezen, zonder het effect van een ‘zonnebank’ op je gezicht. Je kunt razendsnel artikelen doorzoeken, artikelen schermvullend bekijken en afbeeldingen opslaan voor lokaal gebruik. Vanuit de app kun je het originele artikel in de ingebouwde webbrowser bekijken, ook paginavullend. Alles wat je leest en voorziet van een sterretje wordt automatisch gesynchroniseerd met je Google Reader-account, zodat je in apps als Reeder en Mr. Reader gewoon verder kunt lezen waar je bent gebleven. De ene dag wil je immers koppensnellen, terwijl je op een andere dag liever relaxed door de krantenopmaak van Newsify wilt bladeren.

Downloaden: Newsify (gratis, universeel, iOS 5.0+)
Ook verkrijgbaar: Newsify Free (was altijd al gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2013, 13:01
Categorie Nieuws
Onderwerpen news, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.