New Year’s App Blowout geeft korting op 25 games en apps

New Year's App Blowout geeft korting op 25 games en apps. Sommige zijn gratis, andere met flinke korting. Je hebt 48 uur de tijd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

battle of wesnothHet is de derde keer dat de New Year’s App Blowout wordt georganiseerd, een kortingactie waarbij een aantal gamesontwikkelaars samenwerken. Via de website newyearappblowout.com kun je zien welke games met korting of helemaal gratis te krijgen zijn. Bij de gratis games heb je de keuze uit onder andere Twilight Golf, Pinch ‘n Pop, Super Fly, Rollatron en Pollywog.

Het zijn misschien niet de meest aansprekende namen en de bekendste ontwikkelaars, maar met 25 stuks zit er altijd wel iets van je gading bij. Ook zit er een serieuze app tussen: DisplayPad (van €3,99 voor €2,39) – een app waarmee je je iPad als tweede scherm voor je Mac kunt gebruiken. DisplayPad is op de afbeelding hieronder te zien.

De games met de beste korting zijn Battle of Wesnoth (van €3,99 voor €0,79) en Halogen (van €3,99 voor €1,59). Alle kortingen gelden 48 uur, van 31 december 2010 tot en met 1 januari 2011.

Meer info: http://newyearappblowout.com/
Tipgever: Cardservices via Twitter

displaypad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2010, 15:46
Categorie Games
Onderwerp korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.