Nederlandse chatsite Chatten lanceert iPhone-app

De Nederlandse website Chatten.nl heeft een iPhone-applicatie gelanceerd. Daarmee kun je in chatrooms en privégesprekken in contact komen met anderen.

chatten iphoneMensen die graag chatten in groepsverband kennen ongetwijfeld de website Chatten.nl. Je hebt keuze uit vele chatboxen die je kunt binnengaan op zoek naar vriendschap, een nieuwe relatie of gewoon om gezellig te kletsen over je hobby. Sinds een paar dagen staat de iPhone-applicatie van Chatten in de App Store. Daarmee krijg je toegang tot de chatkanalen en de 1-op-1-privéchats. De applicatie zelf is voor iedereen toegankelijk, maar sommige functies werken alleen wanneer je een profiel aanmaakt.

Door te swipen wissel je tussen privégesprekken en chatkanalen. Je kunt ook een privéchat starten door op een knop rechtsboven in de app te tappen.

Het gaat om een betaalde app zonder advertenties. Als je wilt kun je voor €0,79 een emoticon-aanvulling erbij kopen. Daarnaast zal de app steeds verder worden verbeterd. Op dit moment is er bijvoorbeeld nog een probleem met het inloggen via het mobiele netwerk van KPN (Hi en Telfort).

Downloaden: Chatten (€1,59)

chatten iphone screens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2010, 11:58
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerp chatten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.