Nederlandse iPhone-app GowallaSwag helpt Gowalla-gebruikers een handje

De Nederlandse applicatie GowallaSwag laat Gowalla-gebruiker een overzicht zien van alle items in de buurt. Hierdoor kun je als gebruiker snel items verzamelen.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

GowallaSwagVoor Gowalla-gebruikers is er nu een applicatie die helpt om items te bemachtigen. GowallaSwag is een applicatie van de Nederlandse ontwikkelaar André Mathlener.

Gowalla is een sociaal netwerk waarbij je incheckt op locaties waar je komt. Het is te vergelijken met Foursquare; beide applicaties laten gebruikers inchecken op locaties waar ze zich bevinden en delen daar virtuele beloningen (badges of items) voor uit.

Het spelelement van Gowalla bestaat onder meer uit het verzamelen van items. Normaal zie je pas waar deze zich bevinden als je op een locatie bent en daar in wil checken. GowallaSwag laat een overzicht zien van de locaties met items in de buurt, zodat je bewust naar een locatie kunt gaan om daar in te checken en het item in handen te krijgen.

Via de applicatie kun je direct inchecken op een locatie met een item. Hiervoor wordt Gowalla opgestart in een browser binnen de applicatie, omdat de API van Gowalla read-only is.

Downloaden: GowallaSwag (€0,79)
Meer info: MacMannes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2010, 18:08
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken, Uncategorized
Onderwerpen foursquare, gowalla, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.