NAVV brengt gratis CeBIT-navigatiesoftware voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk uit

NAVV geeft tijdens de CeBIT gratis navigatiesoftware weg. De software beslaat Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en is gedurende de CeBIT onbeperkt te gebruiken.

navv cebitDe CeBIT vindt dit jaar van 1 tot 5 maart plaats in Hannover. Deze grote computerbeurs trekt bezoekers uit heel Europa die (deels per auto) de omgeving van Hannover onveilig komen maken. Om ze op weg te helpen geeft aanbieder NAVV de komende dagen gratis navigatiesoftware voor de DACH-regio weg. DACH staat voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, waarbij in deze app ook kaarten van Liechtenstein zjn opgenomen. NAVV CeBIT is tot 6 maart te gebruiken; daarna wordt de app automatisch gedeactiveerd en heb je de mogelijkheid om NAVV Western Europe met 20 procent korting aan te schaffen.

navv cebit iphoneNAVV gebruikt offline kaarten en heeft dus geen internetverbinding nodig tijdens het navigeren. De app bevat een 3D-weergave van gebouwen, een rijstrookhulp, avonturenmodus en interessante plaatsen met aanvullende informatie van Google. Ook krijg je meldingen bij radarsystemen en overtreding van snelheidslimieten. NAVV ondersteunt 22 talen, waaronder Nederlands. De kaarten zijn afkomstig van NAVTEQ, een van de bekendste kaartleveranciers.

Tijdens Mobile World Congress in Barcelona (medio februari) stelde NAVV ook al gratis navigatiesoftware beschikbaar, om tijdens de beurs te gebruiken. Er werden in 7 dagen tijd maar liefst 15.000 downloads geteld.

Downloaden: NAVV CeBIT (gratis)
Ook verkrijgbaar: NAVV Western Europe (€29,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2011, 17:13
Categorie Navigatie
Onderwerpen cebit, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.