NASA Lunar Electric Rover Simulator: eerste iPhone-game van NASA

NASA Lunar Electric Rover Simulator is de eerste game die NASA via de App Store uitbrengt. In de iPhone-game stuur je een voertuig over het maanoppervlak en voer je missies uit.

NASA GameDe Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA doet veel om de iPhone-bezittende ruimteliefhebbers tegemoet te komen. Na een aantal serieuze apps hebben ze nu ook hun eerste game uitgebracht: de NASA Lunar Electric Rover Simulator. Met deze applicatie simuleer je een ritje over de maan, waarbij je diverse missies moet uitvoeren. Daarbij houd je rekening met het zo goed mogelijk navigeren en zo weinig mogelijk energie verbruiken.

Doe je iets fout, dan krijg je een kritische opmerking naar je hoofd geslingerd. In het onderdeel Gallery kun je 14 foto’s van elektrische maanvoertuigen bekijken, met interessante wetenswaardigheden. Bij elk rover-voertuig kun je interactief leren terwijl je ondertussen luistert naar space-achtige muziek.

lunar nasaHelaas belooft de omschrijving in de App Store meer dan het kan waarmaken: door de game te spelen ontdek je of je de vaardigheden hebt om astronaut te worden en mee te gaan op een toekomstige NASA-missie. Het kan nog lang duren voordat NASA een nieuwe maanmissie begint, maar misschien komen de vaardigheden ook nog van pas als je later heftruckchauffeur wilt worden.

Downloaden: NASA Lunar Electric Rover Simulator (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2010, 15:18
Categorie Games
Onderwerp nasa

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.