VNC-applicatie Screens sneller en stabieler op de iPad

Screens is een VNC-applicatie voor iPhone en iPad. Deze app heeft nu een update gekregen en is sneller, crasht minder vaak en bevat een grid view voor de iPad.

screens ipadScreens is een bekende VNC-applicatie waar we wel eens eerder over hebben geschreven. In de App Store is nu een grote update met versienummer 1.5 verschenen. Screens is te gebruiken op de iPhone en iPad, dus eenmaal kopen en je kunt het op al je iOS-apparaten installeren. Dat mag ook wel, want de app heeft het lieve prijskaartje van €15,99. Met Screens krijg je toegang tot al je computers, waar ter wereld je ook bent. De app werkt via een touchscreen-interface, dus je hoeft niet met commandoregels te werken.

In de nieuwe functie is een grid view beschikbaar voor iPad-gebruikers. Ook kun je met drie vingers tappen om te wisselen tussen de verschillende schermmodi (volledig, deels of uit). Ook kun je nu een afbeelding/screenshot of wit scherm tonen als je de verbinding met de remote computer verbreekt, voor extra zekerheid. Ook crasht de app minder vaak wanneer je de verbinding verbreekt.

Screens heeft een nieuwe interface gekregen, kan sneller verbinden met Mac en pc en ondersteunt nu ook Hebreeuwse en Koreaanse toetsenborden. Daarnaast zijn diverse bugfixes doorgevoerd.

Downloaden: Screens (€15,99)

screens ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 18:17
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.