Haargroei terug? Hair Clinic voor iPhone helpt (niet)

Hair Clinic zorgt er met onhoorbare geluidsgolven voor dat je haargroei weer terugkomt. Het verbetert de doorbloeding van je huid.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hair clinicLast van haaruitval? Vergeet middeltjes die mensen als Yvonne van Gennip aanprijzen, maar zoek je toevlucht tot de iPhone. De applicatie Hair Clinic kost normaal $8,99 maar is nu tijdelijk slechts $3,99. Amazing! Dat geldt ook voor de ‘therapie’ die deze iPhone-applicatie belooft.

Haarproblemen worden meestal veroorzaakt door onvoldoende voeding van de haarwortels, beweert ontwikkelaar Meen Eom. Door de bloedcirculatie te stimuleren komt je haar vanzelf terug, zonder dat je chemische/medische hulpmiddelen nodig hebt, zo beweert de ontwikkelaar. Tien minuten per dag is voldoende om weer een volle bos haar te krijgen.

De bedenker heeft er zelfs een patent op aangevraagd. Hair Clinic werkt met onhoorbare hoge en lage frequenties. Door de speaker van de iPhone over je kalende hoofd te bewegen gaat het bloed weer stromen en verbetert je conditie.

Onzin? Ongetwijfeld, maar het feit dat Tell Sell-achtige tv-programma’s niet van de buis te branden zijn, maakt wel duidelijk dat er domweg een markt voor is.

Installeren: Hair Clinic (€2,99)

hair clinic

Tipgever: Chillez73

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:49
Categorie Gezondheid en fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.