MyOrder voor iPhone krijgt nieuwe functie: bioscoopkaartjes

Met de nieuwe update van MyOrder voor iPhone kun je nu ook bioscoopkaartjes bestellen. Op dit moment werkt het alleen bij de MustSee-bioscoop in Groningen, maar het wordt uitgebreid naar 50 bioscopen in heel Nederland.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MyOrder bioscoopkaartjeMyOrder is een iPhone-applicaties waarmee je op een terras kunt afrekenen via je mobiele telefoon. De mogelijkheden zijn sinds kort nog verder uitgebreid, namelijk met een functie om bioscoopkaartjes te bestellen. Het werkt heel eenvoudig: je selecteert de film waar je naartoe wil, je kiest de datum en tijd en drukt op bestel en betaal. Vervolgens ontvang je je kaartje direct op je mobiel.

Afrekenen gaat dus ook via je telefoon waarna je via SMS een 2D-barcode toegestuurd krijgt waarmee je meteen langs de kaartjescontrole kunt lopen.

Op dit moment kun je voor de mobiele bioscoopkaartjes van MyOrder terecht in de MustSee-bioscoop in de Euroborg in Groningen, de grootste bioscoop van Noord-Nederland. Er wordt nog gewerkt aan een koppeling met 50 andere bioscopen. Voor de bioscoopkaartjes is MyOrder een samenwerking aangegaan met MobiCodes. Zij hebben een wereldwijd gepatenteerde technologie om barcodes te optimaliseren voor de schermen van mobiele telefoons. Het werkt namelijk niet alleen op de iPhone maar ook op Symbian-toestellen, zoals je op de screenshot hierboven kunt zien. De betalingen worden afgehandeld door Rabo SMS Betalen, net als bij de drankbestellingen.

Downloaden: MyOrder voor iPhone (gratis)
Meer info: MyOrder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:21
Categorie Lifestyle
Onderwerpen bioscoop, myorder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.