My Scarlet: dataverbruik-app van Belgische telecomprovider

De Belgische provider Scarlet heeft de iPhone-app My Scarlet uitgebracht waarmee je dataverbruik checkt en chat met de klantenservice.

My Scarlet iPhone iPod touch verbruikScarlet, de Belgische leverancier van (mobiele) telefonie, internet en televisie, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht op de iPhone waarmee je je mobiele verbruik in de gaten houdt. My Scarlet is met name handig voor klanten met het Scarlet Mobile Postpaid abonnement, waarin je enkel een databundel hebt. In de app zie je hoeveel data je nog mag verbruiken en het aantal resterende dagen tot je nieuwe tegoed. Dankzij de functie Chat Support kunnen echter alle klanten wat aan de app hebben.

Via Chat Support wil de provider vragen beantwoorden, die je in een chatvenster zoals bij sms of WhatsApp kan stellen. De service is elke maandag tot zaterdag beschikbaar tussen 9.00 uur ‘s ochtends en 21.00 uur ‘s avonds. In de app zijn ook de meest gestelde vragen en de instellingen voor producten van Scarlet te vinden. Ten slotte is er de mogelijkheid een e-mail te sturen aan de klantendienst.

My Scarlet iPhone hoofdmenu My Scarlet verbruik

Overigens: de provider Scarlet mag dan ook vertegenwoordigd zijn in Nederland; de app richt zich op Belgische klanten.

Downloaden: My Scarlet (gratis, iPhone, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2013, 13:16
Categorieën Belgische apps, Diensten
Onderwerpen dataverbruik, provider

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.