Cookoo smartphone-horloge kan nu iPhone-muziek bedienen

Smartphone-horloge Cookoo kan nu ook worden gebruikt om je iPhone-muziek te bedienen.

CookooHet Cookoo smartphone-horloge kan nu worden gebruikt om muziek op je iPhone te bedienen. Ook is het mogelijk om een alarm of een timer in te stellen. Om gebruik te maken van deze nieuwe functies, moet je eerst de nieuwste versie van de bijbehorende iPhone-app installeren. Deze bevat ook een aantal verbeteringen: zo belooft de ontwikkelaar dat de Bluetooth-verbinding minder makkelijk verbreekt wanneer de app in de achtergrond draait.


iPhone-horloge Cookoo is al een tijdje beschikbaar, maar een hoop van de beloofde functies waren vanaf dag 1 niet te gebruiken. De maker had ervoor gekozen om de opties in latere updates uit te rollen, zodat de horloges alvast naar de eerste kopers verstuurd konden worden.

De nieuwe muziekfunctie maakt het mogelijk om afgespeelde nummers te pauzeren, opnieuw af te spelen en om naar een volgend nummer te springen. Dit kan handig zijn als je iPhone in je zak zit, of een klein stukje verderop in een dock zit genesteld. Je hoeft dan immers niet je iPhone te pakken, maar enkel naar je pols te grijpen.

Downloaden: Cookoo (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Tipgever: Nawfal

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.