Muffin Knight vandaag gratis voor de iPad en iPhone verkrijgbaar

Het iPad-spel Muffin Knight is vandaag gratis te downloaden. De reden hierachter is Appvent Calendar, een actie waarbij ontwikkelaars tot aan kerst dagelijks een iOS-game kosteloos aanbieden. In Muffin Knight trek je met verschillende personages ten strijde tegen hordes aan monsters of andere spelers. Speltechnisch lijkt Muffin Knight erg op het Nederlandse Super Crate Box, […]

Muffin Knight iPadHet iPad-spel Muffin Knight is vandaag gratis te downloaden. De reden hierachter is Appvent Calendar, een actie waarbij ontwikkelaars tot aan kerst dagelijks een iOS-game kosteloos aanbieden. In Muffin Knight trek je met verschillende personages ten strijde tegen hordes aan monsters of andere spelers.

Speltechnisch lijkt Muffin Knight erg op het Nederlandse Super Crate Box, een indie-game die deze maand ook voor de iPad zal uitkomen. Je wisselt in Muffin Knight van wapens door de door het level verspreide muffins op te pakken. Punten verzamel je aan de hand van deze muffins, waardoor je soms met een slechter wapen verder moet. Ondertussen versla je boerderijdieren voordat ze een gat in de grond bereiken.

Binnenkort verschijnt het Nederlandse Super Crate Box ook in de App Store. Afgelopen week liet ontwikkelaar Vlambeer nog weten dat de game is ingediend bij Apple. De pc- en Mac-versie van het spel is gratis te spelen.

Downloaden: Muffin Knight (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 12:21
Categorie Games
Onderwerpen calendar, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.