MrMovie-app toont nu filmwaarderingen van RottenTomatoes en IMDb

De MrMovie-app voor iPhone heeft een kleine update gekregen. Voortaan worden recensies van Rotten Tomatoes en IMDb getoond.

mrmovie 4De MrMovie-app voor iPhone heeft een update gekregen, waarin aanpassingen zijn gedaan voor iOS 7. Handig is dat je nu vanuit de app voortaan de beoordelingen van RottenTomatoes en IMBb kunt zien, de bekendste filmrecensie- en filminformatiesites. Vanuit de MrMovie-app kun je meteen doorklikken naar de bijbehorende recensies. Ga je samen met vrienden naar de film, dan kun je vanuit de MrMovie-app meteen een berichtje naar je WhatsApp-contacten sturen. Dit is een functie die je nog niet zoveel ziet in iOS-apps. Het is een kleine update voor de Nederlandse filmapp, die binnenkort een nog grotere update krijgt. Straks kan je ook tickets reserveren en kopen.

MrMovie Bioscoop Agenda is een app die (zoals de naam al aangeeft) laat zien welke films er in de Nederlandse bioscopen draaien. Het is de bekendste zelfstandige filmapp. Pathé brengt ook een app uit, maar daarmee ben je wel beperkt tot de Pathé-bioscopen. Bij MrMovie staan gewoon alle bioscopen erin, overal in Nederland. Aan de hand van je gps-positie kun je zien welke bios er in de buurt is en welke film er draait. Filmtrailers, filmposters, lijsten met acteurs, regisseurs, speeltijden en premieredata van films… alles wat je moet weten voor een gezellig filmavondje staat erin, ook van de minder bekende filmhuizen.

Downloaden: MrMovie (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2013, 15:58
Categorie Amusement
Onderwerpen imdb, mrmovie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.