IMDb iPhone-app toont nu wereldwijde filmreleases

IMDb Movies & TV voor iPhone is voorzien van wereldwijde filmreleases vermeld in de app. Ook zie je nu... de lengte van acteurs.

IMDB header The Hangover IIIDe officiële applicatie van de Internet Movie Database, IMDb, toont voortaan wereldwijde filmreleases. Waar je ook zit in de wereld: in de applicatie moet je kunnen zien wanneer een film in de bioscoop uitkomt. De update is zowel van toepassing op de iPhone als iPad, en waarschijnlijk de belangrijkste maar niet de enige vernieuwing. Zo toont de applicatie nu ook… de lengte van acteurs. Zo zie je dat Tom Cruise in ieder geval nog groter is dan Kermit de kikker.

Behalve de wereldwijde filmreleases bij films, zie je bijvoorbeeld ook ‘crazy edits’ bij een film of AKA’s (aliassen) van acteurs. Dat zijn de voorbeelden die IMDb zelf geeft, met de toevoeging dat er nog meer informatie aan films en series is toegevoegd. Het aanbod ervan verschilt per film en acteur. Je ziet alleen een acteurslengte als die bekend is.

Op de iPhone is verder de celebrity-pagina voorzien van een nieuw uiterlijk, met meer nadruk op beeld dan voorheen. Op de iPad heeft de applicatie de handige toevoeging gekregen dat je snel de verlichting van het beeldscherm kan instellen in de app – ideaal als je in gedimd licht naar een film kijkt – en kan je je Watchlist sorteren op releasedatum.

Downloaden: IMDb (gratis, universeel, iOS 5.0+)

IMDb films actrice Game of Thrones IMDb film met releasedatum iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2013, 10:55
Categorie Amusement
Onderwerpen film, imdb, tv-series

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.