Mobile-rss krijgt update naar versie 2.0

De native applicatie mobile-rss kreeg een update naar versie 2.0. De rss-lezer is voortaan in Installer.app opgenomen en telt daarnaast nog 19 andere verbeterpunten, waardoor het een volwaardige rss-reader is geworden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mobile RSSMobile-rss is een native rss-lezer voor de iPhone en iPod touch. Versie 2.0 heeft een lange lijst van bijna 20 verbeterpunten opgeleverd, zoals een nieuwe gebruikersinterface, een handmatige update en een nieuw icoon. Maar ook de mogelijkheden om het uiterlijk van de applicatie naar eigen wens aan te passen zijn beter: zo kun je bijvoorbeeld het lettertype en de lettergrootte zelf instellen. De grootste verbetering staat echter niet in het lijstje: mobile-rss is voortaan in Installer.app opgenomen, dus nog makkelijker te installeren.

Een andere goede verbetering is het importeren van OPML-bestanden, waardoor je niet meer gedwongen bent om alle rss-feeds die je wilt lezen handmatig in te voeren. Daarnaast kun je aangeven hoe lang je de items wilt houden. Op het icoon kun je zien hoeveel ongelezen items er nog zijn. En met Feed Ordering kun je de volgorde van de feeds, zoals ze in de lijst verschijnen, naar eigen wens aanpassen. Kortom: het begint al bijna een volwaardige rss-lezer te worden.

De changelog van mobile-rss vind je op de projectpagina bij Google Code. Voor nieuwtjes over het verdere verloop van het project kun je ook terecht op de weblog van ontwikkelaar Dallas Brown. Mobile-rss is onderdeel van MobileStudio, een bundel applicaties die bestaat uit een bestandsmanager, teksteditor, image viewer en het spelletje MobileTetrominos (een Tetris-kloon).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2014, 9:17
Categorie Diensten
Onderwerp rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.