Mirror’s Edge tijdelijk gratis voor de iPad verkrijgbaar

De iPad-game Mirror's Edge is vandaag gratis in de App Store te downloaden. In de game spring en klauter je van gebouw naar gebouw.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Mirror's Edge iPadEA’s spring- en klauterspel Mirror’s Edge is vandaag gratis voor de iPad verkrijgbaar. De game is losjes gebaseerd op het gelijknamige spel dat eerder op de pc, Playstation 3 en Xbox 360 verscheen, waarin je vanuit de eerste persoon van gebouw naar gebouw springt. De iPad-versie van het spel bekijk je van de zijkant en doet daardoor een beetje denken aan eindeloze ren-games zoals Canabalt. In Mirror’s Edge heb je een gelimiteerd aantal vooraf ontworpen levels, die gewoon uit te spelen zijn.

De iPad-versie van Mirror’s Edge verscheen vlak na de lancering van de iPad. Later werd de game ook uitgebracht voor de iPhone als een aparte app. Zowel de iPad- als de iPhone-versie van Mirror’s Edge zijn vandaag gratis te downloaden.

Reden achter de prijsdaling is EA’s Daily Deals-actie, waarbij ze wegens de feestdagen games goedkoop of gratis aanbieden. Iedere actie geldt in de eerste plaats slechts een dag, maar in sommige gevallen zijn de afgeprijsde spellen iets langer goedkoop of gratis te downloaden.

Downloaden: Mirror’s Edge (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:29
Categorie Games
Onderwerpen cydia, electronic arts, mirror's edge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.