Minimalistische agenda-app iPlan krijgt update en prijsverlaging

De minimalistische agenda-app iPlan heeft een update gekregen met drag-and-dropfunctie. Ook is de app momenteel met extra korting te krijgen voor 79 cent. iPlan kan synchroniseren met iCal en Google Agenda.

iplan icooniPlan is een app waarmee je afspraken kunt plannen. Maar het is meer dan zomaar een agenda-app. Je krijgt ook inspirerende quotes voorgeschoteld en kunt het weerbericht aflezen aan de hand van symbolen. En tΓ³ch is de insteek van iPlan minimalistisch, ondanks deze extra informatie. iPlan belooft je dagelijkse routines te kunnen veranderen. Dat doen ze met een app die voorzien is van 5 strakke thema’s in de kleuren groen, rood, geel, blauw of oranje. Als je wilt kun je elke dag een ander kleurthema instellen. De app synchroniseert met Google Agenda en iCal en is nu afgeprijsd van €3,99 naar €0,79.

iplan ipadIn de nieuwste update van iPlan is een drag-and-dropfunctie voor het dag- en weekoverzicht toegevoegd. De ontwikkelaars werken aan nog meer verzoekjes van de gebruikers. Wat ze al wel toegevoegd hebben is een vakantiekalender en andere evenementenkalenders. Zo kun je bijvoorbeeld een kalender toevoegen met releasedata van nieuwe films.

De app is aan te passen aan de Nederlandse gewoonten, dus een weersverwachting in graden Celsius en een 24-uursklok in plaats van de Amerikaanse AM- en PM-weergave. De app ondersteunt bijvoorbeeld de verschillende datumformaten die wereldwijd worden gebruikt. Zit je er even doorheen, dan zijn er inspirerende quotes die je weer een duwtje in de rug geven.

Je kunt de agenda op vier manieren bekijken (dag, week, maand en jaar) en elke gesynchroniseerde agenda een andere kleur geven. Uiteraard is de app aangepast voor het retinascherm van de nieuwste iPad.

Downloaden: iPlan for iPad (tijdelijk €0,79 normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 18:52
Categorie Productiviteit
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.