Mijn Simyo: officiële iPhone-app toont dataverbruik en beltegoed

Simyo heeft een officiële iPhone-app: Mijn Simyo. Daarmee kunnen abonnees van de telecomprovider sms'jes, verbruik en beltegoed bekijken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Mijn Simyo resterende beltegoedTelecomprovider Simyo heeft een eigen iPhone-app uitgebracht. Met Mijn Simyo kunnen gebruikers van de dienst die zich toelegt op simonly-abonnementen, zien hoeveel sms’jes, belminuten en MB’s er verbruikt zijn op maandbasis. Het geldt alleen voor abonnees van de provider, niet voor prepaid-klanten. Mijn Simyo laat je eerst inloggen voordat je inzicht hebt in de informatie van de applicatie. De toepassing kan eigenlijk niet eenvoudiger dan hij nu is opgezet.

Mijn Simyo bestaat welgeteld uit drie pagina’s. De eerste waarop je inlogt, een informatiepagina als je op de blauwe Info-knop drukt en natuurlijk het overzicht van je verbruik. Zowel in de staande als liggende houding van de iPhone zie je daar resterende belminuten, sms-berichten en MB’s van je databundel staan. De informatie staat uitgeschreven en aan een balk zie je de voortgang. Daarbij staat het gekleurde gedeelte voor het tegoed dat je nog hebt. In de liggende houding zie je aan een blauwe bladwijzer hoeveel dagen in de maand je nog te gaan hebt, in de staande houding staat uitgeschreven wanneer de informatie voor het laatst is bijgewerkt.

Nu is de applicatie dus érg simplistisch. Het is al wel bekend dat een volgende versie van de applicatie toegang zal bieden tot je eigen verbruiksgeschiedenis en de kosten die daarbij horen.

Downloaden: Mijn Simyo (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2014, 16:00
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen sim only, simyo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.