Michelin breidt restaurantgidsen uit met VS en Europese landen

Michelin heeft het aanbod restaurantgidsen uitgebreid met Italië, Spanje & Portugal, UK & Ierland, Duitsland, San Francisco en New York. De gidsen bevatten de beste restaurants ter plekke.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

michelinMichelin had tot nu toe twee gidsen in de App Store: Michelin Guide Restaurants France en Europe. Vanaf nu zijn er 6 restaurantgidsen bijgekomen: New York, San Francisco, Spanje & Portugal, UK & Ierland, Italië en Duitsland. Ze kosten respectievelijk €5,49 en €7,99 per stuk. Wie heel Europa wil doorreizen is nog steeds beter af met de Europa-gids, die €14,99 kost maar wel 32.000 restaurantgegevens bevat. De losse landengidsen bevatten 3.600 tot 5.600 adresjes waar je goed kunt eten. Vanuit de applicatie kun je je ervaringen met anderen delen.

Om te kunnen raadplegen heb je wel een internetverbinding nodig. Het is jammer dat de Amerikaanse gidsen alleen New York en San Francisco omvatten, want dat zijn nou net steden waar iedereen wel een goed restaurant kan vinden. De gidsen bevatten naast de dure sterrenrestaurants ook adressen waar je lekker en betaalbaar kunt eten. Vanuit de applicatie kun je op de kaart kijken, een e-mail sturen, bellen, de website bezoeken of het restaurant aan je adresboek toevoegen. Je kunt ook met de locatiefunctie van de iPhone kijken of er goede restaurants in de buurt zijn.

Het aanbod van Michelin iPhone-gidsen is te vinden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:46
Categorieën Lifestyle, Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.