Maten en gewichten omrekenen met Converter

Met Converter kun je op je iPhone eenvoudig maten, gewichten en nog enkele andere functies omrekenen. Met duidelijke symbolen worden de verschillende categorieën aangegeven en je kunt zelf de nauwkeurigheid bepalen tot maximaal negen decimalen.

Converter - conversie op de iPhoneConverter is een nieuwe applicatie waarmee je maten, gewichten en nog enkele andere functies kunt converteren. Een applicatie die voor ons persoonlijk momenteel erg handig van pas komt op onze vakantie in de Verenigde Staten, waar ze niet ons metrische stelsel gebruiken maar rekenen in yards, feet, lbs en oz. Als je de applicatie start kun je kiezen uit de volgende conversieopties: Area (ruimte), Flow (Volume), Kitchen (kookmaten en -gewichten), Length (lengte), Power (energie), Pressure (druk), Speed (snelheid), Temperature (temperatuur), Time (tijd), Torque (?), Volume en Weight (gewicht). Daarna vul je de van en naar opties in, bijvoorbeeld yard naar meter en vervolgens het aantal via de Keypad.

Je kunt als extra optie nog aangeven hoe accuraat de berekening moet zijn, met een nauwkeurigheid van een tot negen decimalen. Een handige optie is dat je ook weer in omgekeerde richting kunt rekenen door op de groen/rode pijlen aan de rechterkant te klikken. De applicatie is redelijk fraai vormgegeven met duidelijke symbolen voor de verschillende conversieopties. Converter is gratis te downloaden via de ModMyiFone repository.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2008, 13:13
Categorie Diensten
Onderwerpen apps, converteren, gewicht, rekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.