Massaproductie van iControlPad voor iPhone gestart

De iControlPad is na een lange voorgeschiedenis nu toch echt in massaproductie gegaan. De houder is straks in twee uitvoeringen verkrijgbaar: met en zonder ingebouwde batterij.

icontrolpadDe bedenkers van iControlPad zijn gestart met de massaproductie. De iControlPad is een houder waarin je je iPhone steekt om makkelijker te kunnen gamen. Onder het scherm zitten de gangbare gamesknoppen, zoals je die ook van draagbare gameconsoles kent. Het project kent al een lange geschiedenis: in mei 2008 schreven we er voor het eerst over. Twee maanden later was het ontwerp vrijwel klaar en in december 2008 zou de massaproductie beginnen. Maar daar is het nooit van gekomen. Inmiddels heeft het apparaat alweer een gedaanteverwisseling ondergaan en wordt opnieuw beloofd dat het er toch écht van komt.

Een slag om de arm is daarom geen overbodige luxe. Er komen deze keer twee versies: de ene met een interne batterij om langer te kunnen gamen en een budgetversie zonder batterij. De knoppen zijn bij beide uitvoeringen hetzelfde. Aanvankelijk zullen de aantallen beperkt zijn, dus het is zaak snel te bestellen als het er dan toch eindelijk van komt. Via de website iControlPad.com kun je aangeven voor welk type apparaat je de iControlPad wilt gebruiken, zodat ze er bij de productie rekening mee kunnen houden. Je kunt je op een nieuwsbrief abonneren om geïnformeerd te worden zodra er meer bekend is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2010, 22:25
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.