Dropbox krijgt update naar versie 1.1

Vandaag is er een nieuwe update in de App Store verschenen van de applicatie Dropbox. Dropbox is net als iDisk een applicatie waarmee je bestanden kunt beheren die centraal online zijn opgeslagen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Dropbox op de iPhoneEr is een nieuwe update van de applicatie DropBox in de App Store verschenen. Dropbox is net als iDisk een applicatie waarmee je bestanden kunt beheren die centraal online zijn opgeslagen. In deze nieuwe versie zijn er verschillende updates verwerkt om het beheren van jouw plaatjes, documenten en video’s nog makkelijker te maken.

In de nieuwe versie heb je nu de mogelijkheid om url’s naar het klembord te kopiëren. Elk bestand kan vanuit de applicatie nu ook beveiligd worden met een wachtwoord. Als de applicatie afgesloten is geweest onthoudt deze waar je was gebleven, zodat je later verder kunt gaan. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij het uploaden van een foto of video. Bij dit onderdeel kun je vanaf nu ook aangeven in welke kwaliteit je wil uploaden.

Er zijn ook enkele bestaande mogelijkheden verfijnd en aangepast. Zo is het bekijken van documenten nu verbeterd door onder andere een scrollbalk toe te voegen en een document full screen te kunnen bekijken. Ook ondersteunt de applicatie nu meer tekens en is het bekijken van foto’s verbeterd: je kunt nu zoomen. Het navigeren door je bestanden is nu ook gebruiksvriendelijker geworden.

Downloaden: Dropbox (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2010, 15:49
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.